Kayısı Kurutma

YÜKSEK KALİTELİ KURU KAYISI

ÜRETİMİ İÇİN KÜKÜRTLEME,

KURUTMA VE DEPOLAMA

Yüksek kaliteli kuru kayısı üretimi için tam otomasyonlu kükürtleme ve kurutma üniteleri tasarımı ve prototip üretimi

KURUTULMUŞ MEYVELER

Vakum altında çeşitli kurutma teknikleri ile meyve ve tozları üretimi

Ürünler:

  • Direkt tüketime hazır kurutulmuş dilim trabzon hurması
  • Kek, puding ve benzeri karışımlara besleyici özellik katan trabzon hurması tozu  ve bal kabağı tozu
  • Direkt tüketmek ve musli benzeri ürün karışımlarında kullanmak üzere kurutulmuş bal küpleri
  • Direkt tüketmek, çerez şeklinde veya musli benzeri ürün karışımlarında kullanmak üzere kurutulmuş nar taneleri
SEBZE ve MEYVE POSASI KITIRI

Meyve ve sebze suyu üretim süreci geri dönüşümünden elde edilen posadan üretilen, lifçe zengin, posalı, glisemik indeksi düşük (36),  A ve B vitamini içeriğince zengin sağlıklı atıştırmalık ürün 

Kullanım Alanı:

Meyve ve sebze işleme yapan firmalar

-A +A