Gıda Sanayiine Ar-Ge Ve Üretim Desteği

Gıda Enstitüsü Pilot Tesisinde yarı işlenmiş/işlenmiş gıda ürünleri, ara ürünleri, katkı maddeleri araştırma-geliştirme hizmetleri

Gıda Enstitüsü Yetkinlikleri ve Altyapısı :

  • Gıda ürün/ara ürünlerinin deneme üretimlerinin yapılması
  • Cihaz seçini öncesinde pilot uygulamalar yapılması
  • Gıda Enstitüsü Pilot Tesis alt yapısı kapsamında yatırım yapmayı planlayanlar için ürün denemesi ve cihaz kullanım çalışmaları gerçekleştirmeye yönelik hizmetler.
  • Hammadde, yarı mamul, son ürün duyusal değerlendirmesine yönelik hizmetler
  • Isıl işlem ekipmanları : Kurutucular, ısıtma-sterilizasyon, evaporasyon
  • Ekstraksiyon ve ayırma ekipmanları
  • Karıştırma ve homojenizasyon ekipmanları
  • Öğütme ekipmanları
  • Unlu mamül üretim ekipmanları
  • Fındık işleme ekipmanları
  • Et işleme ekipmanları
  • Ambalaj ve ambalajlama ekipmanları
  • Endüstriyel mutfak

Kullanım Alanı:

Gıda, Kozmetik ve Kimya sektörleri, Üniversiteler

-A +A