Gıda Enstitüsü Pantentleri

No

Tescil No

Tescil Tarihi

Buluş Başlığı, Buluş Sahipleri


1 CN 201780084868.6 2021 Kutu İçerisindeki Hava Kompozisyonunu Değiştirerek Ürünleri Uzun Süre Taze Muhafaza Edebilen Sebzelik Kutusu, İ.S.Özdemir, H.Aksoy

2 TR 2017 16278 2021 Hardaliye üretimi için bir yöntem ve bu yönteme uygun olarak üretilen bir hardaliye, M. Borcaklı, T. Öztürk, M. Kaplan, H.Koçer

3-5

JP 2020-523285

TR 2017 16609

EP 3701262

2021 Bir İmmünokromatografik Test Stribi, T. Öztürk, E. Yayla

6-7

JP 2019-535240

US 16/474,039

2020

2021

Sebze, Meyve Posası Kıtırı, E. Öner, T. Öztürk, E. Olgun Öktem

8-13

TR 2020 00996

EP 3267808

GB

DE

FR

NL

AZ a 2018 3122

 

2020

 

Düşük glisemik indeksli doğal instant çorba, T. Öztürk, B. Topal

14-20

KR 102063558

JP 6684290

EP 3267808

DB 3267808

FR 3267808

GB 3267808

IE 3267808

TR 2017 13347

2020

 

2019

 

 

 

2018

Toplam ve LDL Kolesterol Seviyelerini Azaltmak için Polifenol İçeren Bitkisel Çaylarla Zenginleştirilmiş Sulu veya Toz Formda Suda Çözülebilir Sterol/Stanol, C.Alaşalvar, Ebru Pelvan, Ayşe Karadağ

21-22

US 989484764

TR 2014 06205

 

2018

2017

Tetrafosfor dekasülfür (P4S10) saflaştırma yöntemi, E. Ertaş, T. Öztürk, İ. Ösken

23-27

TR 2012 00458

EP 2802220

DE 2802220

BG 2802220

KR10/2014/702255

RU 2014/128017

2021

 

 

2016

Starterli boza üretim yöntemi, M. Borcaklı, T. Öztürk, N. Uygun, E. Gözüm


28-31

TR 2012 00458

EP 2741619

IT  2741619

ES 2741619

GR 2741619

DE 2741619

2016 Bütün zeytinli toz üretim yöntemi ve toz zeytin, M. Borcaklı, T. Öztürk, N. Uygun, E. Gözüm

32-39

 

TR 2011 07872

EP 2741617

CH 2741617

DE 2741617

ES 2741617

GB 2741617

GR 2741617

IT 2741617

SE 2741617

2019

 

 

 

2015

Bütün zeytinli bebek ve çocuk maması, M. Borcaklı,T. Öztürk, N. Uygun, E. Gözüm


40

TR 2009 02959

2014

Uzun ömürlü yoğurt, M. Borcaklı

-A +A