No |
Tescil No |
Tescil Tarihi |
Buluş Başlığı, Buluş Sahipleri |
|
|||
1 | CN 201780084868.6 | 2021 | Kutu İçerisindeki Hava Kompozisyonunu Değiştirerek Ürünleri Uzun Süre Taze Muhafaza Edebilen Sebzelik Kutusu, İ.S.Özdemir, H.Aksoy |
|
|||
2 | TR 2017 16278 | 2021 | Hardaliye üretimi için bir yöntem ve bu yönteme uygun olarak üretilen bir hardaliye, M. Borcaklı, T. Öztürk, M. Kaplan, H.Koçer |
|
|||
3-5 |
JP 2020-523285 TR 2017 16609 EP 3701262 |
2021 | Bir İmmünokromatografik Test Stribi, T. Öztürk, E. Yayla |
|
|||
6-7 |
JP 2019-535240 US 16/474,039 |
2020 2021 |
Sebze, Meyve Posası Kıtırı, E. Öner, T. Öztürk, E. Olgun Öktem |
|
|||
8-13 |
TR 2020 00996 GB DE FR NL AZ a 2018 3122 |
2020
|
Düşük glisemik indeksli doğal instant çorba, T. Öztürk, B. Topal |
|
|||
14-20 |
KR 102063558 JP 6684290 DB 3267808 FR 3267808 GB 3267808 IE 3267808 |
2020
2019
2018 |
Toplam ve LDL Kolesterol Seviyelerini Azaltmak için Polifenol İçeren Bitkisel Çaylarla Zenginleştirilmiş Sulu veya Toz Formda Suda Çözülebilir Sterol/Stanol, C.Alaşalvar, Ebru Pelvan, Ayşe Karadağ |
|
|||
21-22 |
|
2018 2017 |
Tetrafosfor dekasülfür (P4S10) saflaştırma yöntemi, E. Ertaş, T. Öztürk, İ. Ösken |
|
|||
23-27 |
TR 2012 00458 DE 2802220 BG 2802220 KR10/2014/702255 RU 2014/128017 |
2021
2016 |
Starterli boza üretim yöntemi, M. Borcaklı, T. Öztürk, N. Uygun, E. Gözüm |
|
|||
28-31 |
TR 2012 00458 IT 2741619 ES 2741619 GR 2741619 DE 2741619 |
2016 | Bütün zeytinli toz üretim yöntemi ve toz zeytin, M. Borcaklı, T. Öztürk, N. Uygun, E. Gözüm |
|
|||
32-39
|
SE 2741617 |
2019
2015 |
Bütün zeytinli bebek ve çocuk maması, M. Borcaklı,T. Öztürk, N. Uygun, E. Gözüm |
|
|||
40 |
2014 |
Uzun ömürlü yoğurt, M. Borcaklı |