SEKTÖRÜN NABZINI TUTAN TÜRK KOMPOZİT FUARI SONA ERDİ

Bu yıl beşincisi düzenlenen Türk Kompozit 2022 fuarı, 6-8 Ekim tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Fuara, ham madde tedarikçileri ve kompozit ürün üreten 100’ün üzerinde firma katılım sağladı.

Türk Kompozit 2022’de, kompozit sanayine özgü üretim, işleme ve uygulama metodları başta olmak üzere tüm kompozit sektörünü kapsayan ürünler sergilendi.

Fuara, ham madde tedarikçileri (reçineler, elyaf ve takviye malzemeleri, teknik tekstiller, termosetler, termoplastikler, katkı malzemeleri), kompozit yarı ve ara ürün üreticileri, kompozit nihai ürün üreticileri, işleme teknolojileri sunan firmalar, makine üreticileri, ekipman tedarikçileri, tüketim malzemeleri üreticileri, tasarım hizmetleri ve simülasyon servisleri sunan firmalar katılım sağladı.

Fuarda; otomotiv, havacılık, inşaat, elektrik ve elektronik, eğlence, denizcilik, ulaşım ve rüzgâr enerjisi endüstrilerinden katılımcılar da yer aldı.

Fuarda, TÜBİTAK MAM; Alüminyum Metal Köpük Destekli Kompozit Sandaviç Plaka, Kompozit İçine Gömülü Anten, İki Boyutlu Karbon/Karbon Kompozit Plaka, Yerli Gürültü Bariyer Sistemi, Polimer Nanokompozit Esaslı Termal Arayüz Malzemeleri, Yüksek Performanslı Polimer Reçine Sistemleri ürünleri ile ziyaretçilere kapılarını açtı. Ürünler, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, etkinliğin ilk gününde katılımcılar ile görüştü. TÜBİTAK MAM standındaki ürünler hakkında bilgi alan Bakan Varank, ziyaretinin ardından MAM personelleri ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fotoğraflar

SEKTÖRÜN NABZINI TUTAN TÜRK KOMPOZİT FUARI SONA ERDİ
10.10.2022
-A +A