TURKISH COMPOSITE FAIR ENDS, TAKING THE PULSE OF THE INDUSTRY

Bu yıl beşincisi düzenlenen Turkish Composite 2022 fuarı, 6-8 Ekim tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Fuara hammadde tedarikçileri ve kompozit ürünler üreten 100'den fazla firma katıldı.

Turkish Composite 2022, kompozit sektörüne özgü üretim, işleme ve uygulama yöntemleri başta olmak üzere kompozit sektörünün tamamını kapsayan ürünlere ev sahipliği yaptı.

Fuara hammadde tedarikçileri (reçineler, elyaf ve takviye malzemeleri, teknik tekstiller, termosetler, termoplastikler, katkı maddeleri), kompozit yarı ve ara ürün üreticileri, kompozit son ürün üreticileri, işleme teknolojileri sunan firmalar, makine üreticileri, ekipman tedarikçileri, tüketim malları üreticileri ve tasarım hizmetleri ve simülasyon hizmetleri sunan firmalar katıldı.

Fuarda ayrıca otomotiv, havacılık, inşaat, elektrik-elektronik, eğlence, denizcilik, ulaşım ve rüzgar enerjisi sektörlerinden katılımcılar ağırlandı.

Fuarda TÜBİTAK MAM, Alüminyum Metal Köpük Destekli Kompozit Sandviç Levha, Kompozit Gömülü Anten, İki Boyutlu Karbon/Karbon Kompozit Levha, Evsel Gürültü Bariyer Sistemi, Polimer Nanokompozit Esaslı Isıl Arayüz Malzemeleri, Yüksek Performanslı Polimer Reçine Sistemleri gibi ürünleriyle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Ürünler ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, etkinliğin ilk gününde katılımcılarla bir araya geldi. TÜBİTAK MAM standında ürünler hakkında bilgi alan Bakan Varank, ziyaretinin ardından MAM personeli ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekti.

Fotoğraflar

TURKISH COMPOSITE FAIR ENDS, TAKING THE PULSE OF THE INDUSTRY
10.10.2022
-A +A