TÜBİTAK MAM VE MÜSİAD İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ve MÜSİAD iş birliği toplantısı 5 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

TÜBİTAK MAM Başkanı V. Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil, MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Mücahit Yıldız, MAM Başkan Yardımcısı Dr. Osman Okur, MAM Başkan Danışmanı Gökhan Yetkin, Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar, Müdür Yardımcıları Dr. Sena Saklar Ayyıldız, Dr. İncinur Hasbay ve MÜSİAD heyetinin katılım sağladığı iş birliği toplantısı, TÜBİTAK MAM Başkanı V. Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı.

Toplantıda TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü tarafından, enstitüyü tanıtıcı sunum gerçekleştirildi. Sonrasında, TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü bünyesinde bulunan Gıda İnovasyon Merkezi (IPA Binası), Gıda Enstitüsü Pilot Tesisi, Ekstraksiyon Laboratuvarı ziyaret edilerek heyete yetkili personel tarafından enstitü altyapısı ve ürünleri hakkında detaylı bilgi verildi.

Akabinde, gerçekleştirilen iş birliği değerlendirme toplantısı sonrasında ziyaret tamamlandı.

Fotoğraflar

TÜBİTAK MAM VE MÜSİAD İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
12.11.2021
-A +A