TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ (TİM) HEYETİ

TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Ali Tavlı liderliğinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve beraberinde Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, Başkan Vekilleri Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Tahsin Öztiryaki, Başkan Danışmanı Ahmet Balkaya ve Özel Kalem Fahrettin İnce’den oluşan heyet, 01 Temmuz 2015 tarihinde TÜBİTAK MAM’ı ziyaret etmiştir.

 

TÜBİTAK MAM Başkan Yardımcısı Ali Tavlı tarafından karşılanan heyete TÜBİTAK MAM ile ilgili genel bilgiler aktarılmıştır. Toplantı sonrasında Malzeme Enstitü ve Gıda Enstitüsü ziyaret edilerek enstitülerin çalışmaları yerinde incelenmiştir. Malzeme Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Metin Usta ve Gıda Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Sena Saklar Ayyıldız eşliğinde gerçekleşen enstitü ziyaretlerinde, enstitülerin çalışma alanları, geliştirilen ürün ve projeler ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılmıştır.

 

TÜBİTAK MAM’ın tanıtılması ve karşılıklı bilgi aktarımı bakımından ziyaret verimli geçmiş olup, heyet olumlu izlenimlerle Merkezimizden ayrılmıştır.

Fotoğraflar

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ (TİM) HEYETİ
03.07.2015
-A +A