TÜBİTAK MAM, Türkiye İnovasyon Haftası'nda Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM), 9-12 Ekim tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Türkiye İnovasyon Haftası’nda yer aldı.

Etkinlikte, Türkiye'nin önde gelen inovatif girişimleri ve başarı öyküleri sergilenirken, TÜBİTAK MAM, farklı sektörlere hitap eden ürün ve sektörel çözümleri ile ziyaretçilere sundu.

TÜBİTAK MAM’ın standında yer alan PEM Elektrolizör Modül ve Bileşenleri, Yakıt Pili Modül ve Bileşenleri gibi enerji verimliliği sağlayan ürünler, ziyaretçiler ve sektör temsilcileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Güç Kalitesi Çözümleyici gibi yenilikçi sistemler ise enerji altyapısının güçlendirilmesine yönelik çözümler sunarak dikkat çekti.

Sağlık alanında, bağışıklık sistemini destekleyici ve antiviral-antibakteriyel ürünler, fonksiyonel arı ürünleri ve vitamin ile mineral yönünden zenginleştirilmiş takviye edici gıdalar gibi doğal ve etkili çözümler sunuldu.

TÜBİTAK MAM, etkinlik boyunca birebir görüşmelerle ziyaretçilere ürünlerinin teknik detaylarını paylaşarak, teknoloji transferi ve iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

Fotoğraflar

TÜBİTAK MAM, Türkiye İnovasyon Haftası'nda Yenilikçi Ürünlerini Tanıttı
15.10.2024
-A +A