SIRIM, TÜBİTAK GEBZE YERLEŞKESİNİ ZİYARET ETTİ

Malezya Standartlar ve Endüstriyel Araştırmalar Enstitüsü (SIRIM) Başkanı Dr. Ahmad Sabirin Arshad ve Üst Düzey Yönetici Mohd Helmi Mohammad Meswan TÜBİTAK Gebze Yerleşkesini ziyaret etti.

Ziyarette SIRIM ile olası iş birliği imkanlarının ele alındı.

TÜBİTAK MAM Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; SIRIM Başkanı Dr. Ahmad Sabirin Arshad ve Üst Düzey Yönetici Mohd Helmi Mohammad Meswan, TÜBİTAK BİLGEM İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, TÜBİTAK MAM Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Doç. Dr. Abit Balin ile her iki taraftan uzmanlar katıldı.

Doç. Dr. Abit Balın’ın başkanlığını gerçekleştirdiği toplantıda, TÜBİTAK MAM, TÜBİTAK BİLGEM ve TÜBİTAK UME tanıtım sunumlarını gerçekleştirildi.

Başuzman Yusuf Kılıç, TÜBİTAK MAM'ın alt yapıları, faaliyetleri, ürünleri ve uluslararası projeleri konusunda detaylı bir sunum gerçekleştirdi

TÜBİTAK BİLGEM Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Serdar Yücel tarafından BİLGEM’in blockchain, siber güvenlik, yapay zeka gibi konulardaki yetkinliklerini anlatan bir sunum gerçekleştirildi.

TÜBİTAK UME Enstitü Müdür Teknik Yardımcı V. Dr. Süleyman Zühtü Can da bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda enstitünün görevleri, teknik altyapısı ve başlıca faaliyetleri hakkında detaylı bilgileri paylaştı, katılımcılara kurumun genel çerçevesini ayrıntılı bir şekilde açıkladı.

Sunumların ardından potansiyel iş birliği konuları ele alındı ve iş birliğiyle yapılabilir alanlar belirlendi.

Fotoğraflar

SIRIM, TÜBİTAK GEBZE YERLEŞKESİNİ ZİYARET ETTİ
26.10.2023
-A +A