DÜZCE ÜNİVERSİTESİ TÜBİTAK MAM'I ZİYARET ETTİ

Düzce Üniversitesi Rektörü ve beraberindeki heyet TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’ni (MAM) ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen  tanışma ve iş birliği toplantısına, TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. Burcu Özsoy, Enerji Teknolojileri ve Malzeme Teknolojileri Başkan Yardımcısı Dr. Osman Okur, Başkan Danışmanı Gökhan Yetkin, Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Doç. Dr. Abit Balın, Medikal Biyoteknoloji Araştırma Grubu Lideri Doç. Dr. Hilal Yazıcı Malkoçoğlu, Gıda İnovasyon Teknolojileri Araştırma Grubu Lideri Dr. İncinur Hasbay, Hava Kalitesi ve Çevresel Gürültü Teknolojileri Araştırma Grubu Lider Yardımcısı Dr. Samet Feyyaz Hamamcı, Bitki Biyoteknolojisi Takım Lideri Doç. Dr. Birsen Cevher Keskin ve İş Geliştirme Müdürlüğünden Başuzman Yusuf Kılıç katılım sağladı.

Düzce Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Nedim Sözbir, Araştırma Dekanı Prof. Dr. Emine Tekin, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Koca Çalışkan, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dr. Birsen Sarıcı, Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Dr. Emine Aydın ziyarete teşrif etti.

Toplantıda, Dr. İncinur Hasbay ve Doç. Dr. Hilal Yazıcı Malkoçoğlu tarafından potansiyel iş birliği alanlarına dair sunumlar gerçekleştirildi.

Sunumların ardından Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TÜGİP) Gıda İnovasyon Merkezi, Ulusal Biyolojik ve Kimyasal Test Merkezi, Medikal Biyoteknoloji Mükemmelliyet Merkezi (MEDİBİYO), Endüstriyel Biyoteknoloji Araştırma Grubu’nda yer alan Bitki Moleküler Biyolojisi ve Genetiği Laboratuvarı ile Genom Araştırmaları Merkezi (GENAM) laboratuvarları gezilerek yürütülen projelerle ilgili detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.  

Fotoğraflar

11.01.2024
-A +A