AVUSTURYA BÜYÜKELÇİLİĞİ TÜBİTAK GEBZE YERLEŞKESİNİ ZİYARET ETTİ

Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı Proje Müdürü Nurcan Yerlikaya Timurtaş 18 Eylül 2023 tarihinde TÜBİTAK Gebze Yerleşkesini ziyaret etti.

Avusturyalı kamu ve özel sektör kurum/kuruluşlarıyla olası iş birliği imkanlarının ele alındığı, TÜBİTAK MAM Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; TÜBİTAK BİLGEM İş Geliştirme Başkan Yardımcısı Sadullah Uzun, TÜBİTAK MAM Malzeme Teknolojileri Başkan Yardımcısı Dr. Mert Akel, Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı Proje Müdürü Nurcan Yerlikaya Timurtaş, TÜBİTAK BİLGEM Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Serdar Yücel, TÜBİTAK MAM Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü’nden Başuzman Yusuf Kılıç katılım sağladı.

Toplantı sırasında TÜBİTAK MAM Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü'nden Başuzman Yusuf Kılıç, TÜBİTAK MAM'ın alt yapıları, faaliyetleri, ürünleri ve yürüttüğü uluslararası projeler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Kılıç, TÜBİTAK MAM'ın bilimsel ve teknolojik kapasitesini, laboratuvar altyapısını ve araştırma fırsatlarını tanıttı. Aynı zamanda potansiyel iş birliği alanlarına dair bilgi sunarak sunumunu tamamladı.

TÜBİTAK BİLGEM Satış ve Pazarlama Müdürü Ahmet Serdar Yücel, TÜBİTAK BİLGEM'in çalışma alanları, ürünleri ve faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

İş birliği toplantısı ve sunumlar sonrasında, TÜBİTAK BİLGEM bünyesinde yer alan Anten Test ve Araştırma Laboratuvarı (ATAM) ziyaret edildi. Burada, görevli personel tarafından yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi sunuldu.

Fotoğraflar

AVUSTURYA BÜYÜKELÇİLİĞİ TÜBİTAK GEBZE YERLEŞKESİNİ ZİYARET ETTİ
10.10.2023
-A +A