2022 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ile TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil, ‘2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi çalışanlarıyla bir araya geldi.

Buluşma, TÜBİTAK’a bağlı birim, enstitü ve merkezlerin 2022 yılı başarılarını içeren video gösterimi ile başladı.

TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve TÜBİTAK MAM Başkanı Prof. Dr. Ahmet Yozgatlıgil tarafından günün anlam ve önemini içeren açılış konuşması ile devam etti.

Yozgatlıgil konuşmasında, “2022 yılında TÜBİTAK MAM’ın yapılanmasını tamamladık. Teknolojik çalışmaların önem kazandığı dönemde, enstitü yapılanmasından aradaki duvarların yıkıldığı teknoloji tabanlı bir yapılanma kurduk” sözleriyle devam ederken, 2023 yılının herkes için daha başarılı geçmesini diledi.

Yozgatlıgil’in konuşmasından sonra TÜBİTAK MAM tarafından 2022 yılı içerisinde gerçekleşen önemli proje ve faaliyetler kapsamında hazırlanan kısa video izlenildi. Akabinde, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal konuşma gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Hasan Mandal konuşmasında, “Sizlerin yetkinliklerine 2023 yılında daha da ihtiyaç duyacağız. TÜBİTAK MAM 2022 yılında önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Bu çalışmalar olumlu manada daha da ileri noktaya taşınacaktır. Tamamladıklarımızdan çok, daha yeni daha çeşitli neler yapabiliriz noktasına odaklanmalıyız.” dedi.

2023 yılına yönelik iyi dileklerini ifade eden Mandal, “2023 yılının daha heyecanlı, bilim ve teknoloji dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal konuşma sonrasında TÜBİTAK MAM çalışanları ile bir araya gelerek sohbet etti.

Fotoğraflar

2022 YILI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
05.01.2023
-A +A