MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu TÜBİTAK MAM’ı Ziyaret etti.

Bu Haberi Paylaş

9 Eylül 2016 Cuma günü TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ev sahipliğinde MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu ile birlikte “Helal, Güvenilir ve Sağlıklı Gıda Çalıştayı”’na hazırlık için koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda MÜSİAD Gıda, Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu’nu temsilen Başkan Yaşar SEKİZKARDEŞ, Başkan Yardımcısı Dr. Can DEMİR ve Kurul Üyesi Zafer GÖR yer aldı. TÜBİTAK MAM Strateji ve Teknoloji Geliştirme Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat MAKARACI, Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin ALAŞALVAR, Strateji Planlama Birim Yöneticisi Necdet BARLAS, Gıda Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. İncinur HASBAY, Gıda Enstitüsü Başuzman Araştırmacısı Doç. Dr. Canan DOĞAN ve Uzman Araştırmacısı Dr. M. Esra YAYLA yer aldı.

Toplantıda “Güvenilir, Sağlıklı ve Helal Gıda Çalıştayı’nın Aralık 2016’da MÜSİAD ev sahipliğinde yapılması kararlaştırıldı. Toplantı sonrasında “Güvenilir, Sağlıklı ve Helal Gıda” araştırmalarında TÜBİTAK’ın Ar-Ge, MÜSİAD’ın da finans ve kaynak olarak katkı sağlamasına karar verildi. Bu sayede hem üreticiler hem de tüketiciler bu birliktelikten fayda sağlayacaklar.

Soru ve önerileriniz içinİletişime Geçin

En Yeniler

Hızlı Bağlantılar