Geçtiğimiz hafta içerisinde Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar ve Uzman Araştırmacı Ferruh Naki Adoğlu Kayseri’de 23 Mart 2016 tarihinde Kayseri Şeker Fabrikası ‘nı ziyaret ettiler. Ziyarete Strateji Planlama Birim Yöneticisi Necdet Barlas da katıldı. Yapılan toplantıda Genel Müdürü Levent Benli Başkanlığındaki Kayseri Şeker Fabrikası heyetine, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezini ve Gıda Enstitüsünü anlatan Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar sektörde yapılan işbirliklerinden, yapılabilecek ortak çalışmalardan örnekler verdi. Toplantı sonrasında program fabrika ve Ar-Ge Merkezi gezisi ile sona erdi.
Bu Haberi Paylaş
Soru ve önerileriniz içinİletişime Geçin
En Yeniler
TÜBİTAK MAM’dan Türkiye’nin Afet Yönetimine Teknolojik Güç: Mobil Çığ Analiz İstasyonu
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi tarafından AFAD için geliştirilen Mobil Çığ Analiz İstasyonu, çığ riski yüksek bölgelerde anlık veri toplayarak karar...
TÜBİTAK MAM, RD20 Zirvesi’nde Enerjide Yapay Zekâ ve Dijitalleşmeyi Anlattı
TÜBİTAK MAM, Japonya’da düzenlenen RD20 Konferansı’nda Türkiye’nin enerji sistemlerinde yapay zekâ ve dijitalleşme uygulamalarını uluslararası paydaşlarla paylaştı. Japonya’nın önde gelen...
Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu ve Kutup Şenliği başladı
TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü (KARE) koordinasyonunda düzenlenen “9. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu ve 5. Kutup Şenliği” İzmir Ege Üniversitesi’nde başladı....
ACLIFS Projesi Odak Grup Toplantıları ve 2.Bölgesel Çalıştayı İzmir’de Tamamlandı
ACLIFS Projesi’nin Odak Grup Toplantıları ve 2.Bölgesel Çalıştayı’nın ikinci serisi, Küçük Menderes Havzası için İzmir’de gerçekleştirildi. Avrupa Birliği ve Türkiye...