01-04.10.2017 – “3rd IMEKOFOODS Uluslararası Konferansı” 67 sözlü bildiri, 78 poster sunumu ve 19 farklı ülkeden 142 katılımcıyla Selanik/Yunanistan’da düzenlendi. H2020 PRO-METROFOOD projesi desteği ile düzenlenen konferansta TÜBİTAK MAM Gıda Enstitüsü araştırmacıları tarafından 4’ü sözlü, 2’si poster olmak üzere 6 sunum yapıldı. AUTH Üniversitesi ve Uluslararası Ölçüm Konfederasyonu (IMEKO – International Measurement Confederation) işbirliği ile organize edilen konferans sırasında Gıda Enstitüsü Başuzman araştırmacılarından Dr. Hayrettin ÖZER IMEKO TC23 Teknik Komite Üyeliği’ne seçildi.
Bu Haberi Paylaş
Soru ve önerileriniz içinİletişime Geçin
En Yeniler
TÜBİTAK MAM’dan Türkiye’nin Afet Yönetimine Teknolojik Güç: Mobil Çığ Analiz İstasyonu
TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi tarafından AFAD için geliştirilen Mobil Çığ Analiz İstasyonu, çığ riski yüksek bölgelerde anlık veri toplayarak karar...
TÜBİTAK MAM, RD20 Zirvesi’nde Enerjide Yapay Zekâ ve Dijitalleşmeyi Anlattı
TÜBİTAK MAM, Japonya’da düzenlenen RD20 Konferansı’nda Türkiye’nin enerji sistemlerinde yapay zekâ ve dijitalleşme uygulamalarını uluslararası paydaşlarla paylaştı. Japonya’nın önde gelen...
Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu ve Kutup Şenliği başladı
TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü (KARE) koordinasyonunda düzenlenen “9. Ulusal Kutup Bilimleri Sempozyumu ve 5. Kutup Şenliği” İzmir Ege Üniversitesi’nde başladı....
ACLIFS Projesi Odak Grup Toplantıları ve 2.Bölgesel Çalıştayı İzmir’de Tamamlandı
ACLIFS Projesi’nin Odak Grup Toplantıları ve 2.Bölgesel Çalıştayı’nın ikinci serisi, Küçük Menderes Havzası için İzmir’de gerçekleştirildi. Avrupa Birliği ve Türkiye...